Soyamel
Energi i 100 g
Per 100 g
1 874 kJ (450 kcal)
Mer soyamel:
1 874 kJ (450 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 12,3 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 6,4 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 450c | 2,7 g |
Transfettsyrer | 60a | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 450c | 3,8 g |
Flerumettede fettsyrer | 450c | 11,4 g |
Omega-3 | 20 | 1,5 g |
Omega-6 | 20 | 11,3 g |
Kolesterol | 60a | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 460g | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 70 | 0,1 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 70 | 2 g |
C18:0 (stearinsyre) | 70 | 0,7 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 70 | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 70 | 3,8 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 50 | 0 µg | |
Retinol | 50 | 0 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 450c | 4,3 mg-ATE | 35 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 450c | 0,38 mg | 29 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 450c | 0,26 mg | 16 % |
Vitamin B3 (niacin) | 450c | 1,9 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 450c | 0,4 mg | 22 % |
Vitamin B9 (folat) | 450c | 245 µg | 76 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 450c | 182 mg | 15 % |
Kalium (K) | 450c | 1 867 mg | 54 % |
Natrium (Na) | 450c | 1 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0 g | |
Fosfor (P) | 450c | 668 mg | 104 % |
Magnesium (Mg) | 450c | 245 mg | 81 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 450c | 8,4 mg | 76 % |
Kobber (Cu) | 450c | 1,31 mg | 145 % |
Sink (Zn) | 450c | 4,1 mg | 29 % |
Selen (Se) | 450c | 7 µg | 8 % |
Jod (I) | 325 | 2 µg | 1 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0149 | Milled grain or starch product (US CFR) |
A0813 | Cereal or cereal-like milling products and derivatives (EUROFIR) |
B1452 | Soybean |
C0132 | Seed, skin removed, germ present |
E0106 | Finely ground |
F0003 | Not heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0138 | Water removed |
J0116 | Dehydrated or dried |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |