Soyapølse, hermetisk
Energi i 100 g
Per 100 g
835 kJ (201 kcal)
835 kJ (201 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 2,5 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 1 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 400c | 2,3 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 400c | 3,6 g |
Flerumettede fettsyrer | 400c | 8,3 g |
Omega-3 | 135 | 1 g |
Omega-6 | 135 | 7,4 g |
Kolesterol | 400c | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 136 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 136 | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 136 | 1,5 g |
C18:0 (stearinsyre) | 136 | 0,5 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 136 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 136 | 3,7 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 50 | 0 µg | |
Retinol | 50 | 0 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 400c | 0,3 mg-ATE | 2 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 400c | 0,2 mg | 15 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 400c | 0,1 mg | 6 % |
Vitamin B3 (niacin) | 400c | 0,6 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 400c | 0,27 mg | 15 % |
Vitamin B9 (folat) | 400c | 19 µg | 5 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 20 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 400c | 73 mg | 6 % |
Kalium (K) | 400c | 540 mg | 15 % |
Natrium (Na) | 400c | 2 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0 g | |
Fosfor (P) | 400c | 179 mg | 27 % |
Magnesium (Mg) | 400c | 44 mg | 14 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 400c | 2,7 mg | 24 % |
Kobber (Cu) | 450a | 0,24 mg | 26 % |
Sink (Zn) | 400c | 0,3 mg | 2 % |
Selen (Se) | 400c | 1 µg | 1 % |
Jod (I) | 325 | 3 µg | 2 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0132 | Meat product analog (US CFR) |
A0800 | Meat analogue (EUROFIR) |
B1452 | Soybean |
C0132 | Seed, skin removed, germ present |
E0147 | Whole, shape achieved by forming |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0225 | Ingredient added |
J0123 | Sterilized by heat |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |