Sukkerbrød, med eggekrem, bær, gele

Energi i 100 g

556 kJ (132 kcal)

Mer sukkerbrød:

Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 72 g
Karbohydrat: 20,2 g
Fett: 3,9 g
Protein: 3,7 g
Kostfiber: 0,7 g
Energiinnhold
Karbohydrat: 62 E%
Fett: 26 E%
Protein: 11 E%
Kostfiber: 1 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 556 kJ (132 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI00023,9 g25%
KarbohydratMI018120,2 g61%
KostfiberMI00020,7 g1%
ProteinMI00023,7 g11%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI000272 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
StivelseMI00024,2 g
SukkerarterMI000216 g
Sukker, tilsattMI000213,5 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin AMI032541 µg-RE5 %
BetakarotenMI000217 µg
RetinolMI000240 µg
Vitamin DMI00020,4 µg4 %
Vitamin EMI00020,8 mg-ATE6 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,04 mg3 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,08 mg5 %
Vitamin B3 (niacin)MI00020,2 mg
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,04 mg2 %
Vitamin B9 (folat)MI000216 µg5 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020,3 µg7 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI000214 mg13 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000239 mg3 %
Kalium (K)MI000299 mg2 %
Natrium (Na)MI000234 mg
Salt (NaCl)MI01200,1 g
Fosfor (P)MI000267 mg10 %
Magnesium (Mg)MI00028 mg2 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,4 mg3 %
Kobber (Cu)MI00020,04 mg4 %
Sink (Zn)MI00020,3 mg2 %
Selen (Se)MI00023 µg3 %
Jod (I)MI00028 µg5 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0210Cake (US CFR)
A0821Fine bakery ware (EUROFIR)
B1012Sugar-producing plant
C0157White sugar
E0151Solid
F0014Fully heat-treated
G0005Baked or roasted
G0014Boiled
H0147Fruit added
H0165Gelatin added
H0186Egg added
H0296Cream added
H0319Wheat added
H0351Chemical leavening agent added
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: