Svin, nakkekoteletter, stekt uten fett
Energi i 100 g
Per 100 g
1 127 kJ (271 kcal)
1 127 kJ (271 kcal)
Porsjonsstørrelse:
| Karbohydrat | Kilde | Mengde | 
|---|---|---|
| Stivelse | MI0002 | 0 g | 
| Sukkerarter | MI0002 | 0,1 g | 
| Sukker, tilsatt | MI0002 | 0 g | 
| Sukker, fritt | MI0002 | 0 g | 
| Fett | Kilde | Mengde | 
|---|---|---|
| Mettede fettsyrer | MI0002 | 6,5 g | 
| Transfettsyrer | MI0002 | 0 g | 
| Enumettede fettsyrer | MI0002 | 8,5 g | 
| Flerumettede fettsyrer | MI0002 | 2,3 g | 
| Omega-3 | MI0002 | 0,3 g | 
| Omega-6 | MI0002 | 2 g | 
| Kolesterol | MI0002 | 101 mg | 
| Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde | 
|---|---|---|
| C12:0 (laurinsyre) | MI0002 | 0 g | 
| C14:0 (myristinsyre) | MI0002 | 0,3 g | 
| C16:0 (palmitinsyre) | MI0002 | 4,9 g | 
| C18:0 (stearinsyre) | MI0002 | 2,6 g | 
| Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde | 
|---|---|---|
| C16:1 sum (palmitoleinsyre) | MI0002 | 0,5 g | 
| C18:1 sum (oljesyre) | MI0002 | 7,8 g | 
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI | 
|---|---|---|---|
| Vitamin A (RAE) | MI0325 | 20 µg-RE | |
| Vitamin A (RE) | MI0322 | 20 µg-RE | 2 % | 
| Betakaroten | MI0002 | 0 µg | |
| Retinol | MI0002 | 20 µg | |
| Vitamin D | MI0002 | 0,4 µg | 4 % | 
| Vitamin E | MI0002 | 1,1 mg-ATE | 9 % | 
| Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI | 
|---|---|---|---|
| Vitamin B1 (tiamin) | MI0002 | 0,61 mg | 46 % | 
| Vitamin B2 (riboflavin) | MI0002 | 0,07 mg | 4 % | 
| Vitamin B3 (niacin) | MI0002 | 4,4 mg | |
| Niacinekvivalenter | MI0002 | 10,9 mg | 53 % | 
| Vitamin B6 (pyridoksin) | MI0002 | 0,23 mg | 12 % | 
| Vitamin B9 (folat) | MI0002 | 2 µg | 0 % | 
| Vitamin B12 (kobalamin) | MI0002 | 0,8 µg | 20 % | 
| Vitamin C (askorbinsyre) | MI0002 | 0 mg | 0 % | 
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI | 
|---|---|---|---|
| Kalsium (Ca) | MI0002 | 6 mg | 0 % | 
| Kalium (K) | MI0002 | 387 mg | 11 % | 
| Natrium (Na) | MI0002 | 79 mg | |
| Salt (NaCl) | MI0120 | 0,2 g | |
| Fosfor (P) | MI0002 | 244 mg | 38 % | 
| Magnesium (Mg) | MI0002 | 29 mg | 9 % | 
| Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI | 
|---|---|---|---|
| Jern (Fe) | MI0002 | 1,5 mg | 13 % | 
| Kobber (Cu) | MI0002 | 0,11 mg | 12 % | 
| Sink (Zn) | MI0002 | 4 mg | 28 % | 
| Selen (Se) | MI0002 | 14 µg | 16 % | 
| Jod (I) | MI0002 | 0 µg | 0 % | 
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
| LanguaL | Klassifisering | 
|---|---|
| A0150 | Meat or meat product (FROM MAMMAL) (US CFR) | 
| A0794 | Red meat (EUROFIR) | 
| B1136 | Swine | 
| C0269 | Skeletal meat part, without bone and skin, with separable fat | 
| E0152 | Divided into pieces | 
| F0014 | Fully heat-treated | 
| G0008 | Griddled | 
| H0003 | No treatment applied | 
| J0001 | Preservation method not known | 
| K0003 | No packing medium used | 
| M0001 | Container or wrapping not known | 
| N0001 | Food contact surface not known | 
| P0024 | Human consumer, no age specification | 
| Z0043 | Shoulder (MEAT CUT) |