Tofu, soyabønneprodukt
Energi i 100 g
Per 100 g
281 kJ (67 kcal)
281 kJ (67 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 0,3 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 0,3 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | MI0208 | 0,7 g |
Transfettsyrer | 450b | 0 g |
Enumettede fettsyrer | MI0210 | 0,8 g |
Flerumettede fettsyrer | MI0212 | 2,2 g |
Omega-3 | 500a | 0,3 g |
Omega-6 | 500a | 1,9 g |
Kolesterol | 500a | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 500a | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 500a | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 500a | 0,4 g |
C18:0 (stearinsyre) | 500a | 0,2 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 500a | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 500a | 0,8 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 450a | 2 µg | |
Retinol | 500a | 0 µg | |
Vitamin D | 500a | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 500a | 0,2 mg-ATE | 1 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 500a | 0,07 mg | 5 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 500a | 0,03 mg | 1 % |
Vitamin B3 (niacin) | 500a | 0,1 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 500a | 0,05 mg | 2 % |
Vitamin B9 (folat) | 500a | 12 µg | 3 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 500a | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 500a | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 500a | 86 mg | 7 % |
Kalium (K) | 500a | 140 mg | 4 % |
Natrium (Na) | 500a | 59 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,1 g | |
Fosfor (P) | 500a | 110 mg | 17 % |
Magnesium (Mg) | 500a | 130 mg | 43 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 500a | 0,9 mg | 8 % |
Kobber (Cu) | 500a | 0,15 mg | 16 % |
Sink (Zn) | 500a | 0,6 mg | 4 % |
Selen (Se) | 500a | 4 µg | 4 % |
Jod (I) | 500a | 5 µg | 3 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0128 | Cheese product analog (US CFR) |
A0788 | Immitation milk products (EUROFIR) |
B1452 | Soybean |
C0133 | Seed, skin present, germ present |
E0151 | Solid |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0130 | Physically/chemically modified |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |