Tomatbønner, hvite bønner, i tomatsaus, hermetisk
Energi i 100 g
Per 100 g
388 kJ (92 kcal)
388 kJ (92 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 8,6 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 3,7 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0,8 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | MI0208 | 0,2 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | MI0210 | 0,6 g |
Flerumettede fettsyrer | MI0212 | 0,5 g |
Omega-3 | 93 | 0,1 g |
Omega-6 | 93 | 0,4 g |
Kolesterol | 50 | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 93 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 93 | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 93 | 0,1 g |
C18:0 (stearinsyre) | 93 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 93 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 93 | 0,6 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 18 µg-RE | 2 % |
Betakaroten | 93 | 211 µg | |
Retinol | 50 | 0 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 93 | 1,1 mg-ATE | 9 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 93 | 0,13 mg | 10 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 93 | 0,04 mg | 2 % |
Vitamin B3 (niacin) | 93 | 0,6 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 93 | 0,13 mg | 7 % |
Vitamin B9 (folat) | 93 | 94 µg | 29 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 93 | 6 mg | 5 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 93 | 58 mg | 5 % |
Kalium (K) | 93 | 563 mg | 16 % |
Natrium (Na) | 93 | 161 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,4 g | |
Fosfor (P) | 93 | 80 mg | 12 % |
Magnesium (Mg) | 93 | 47 mg | 15 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 93 | 2,6 mg | 23 % |
Kobber (Cu) | 93 | 0,28 mg | 31 % |
Sink (Zn) | 93 | 0,9 mg | 6 % |
Selen (Se) | 93 | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 93 | 2 µg | 1 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0172 | Prepared food product (US CFR) |
A0832 | Pulse dish (EUROFIR) |
B1567 | Bean (VEGETABLE) |
C0133 | Seed, skin present, germ present |
E0110 | Semiliquid with solid pieces |
F0014 | Fully heat-treated |
G0001 | Cooking method not known |
H0350 | Tomato added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0151 | Metal container |
M0213 | Box |
N0041 | Metal |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |