Brisling, i tomat, hermetisk
Energi i 100 g
Per 100 g
845 kJ (203 kcal)
Mer brisling:
845 kJ (203 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 0 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 2,7 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 2 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 207 | 3,7 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 207 | 4,9 g |
Flerumettede fettsyrer | 207 | 4,3 g |
Omega-3 | 73c | 3,4 g |
Omega-6 | 74c | 0,6 g |
Kolesterol | 207 | 93 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 207 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 207 | 0,8 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 207 | 2,2 g |
C18:0 (stearinsyre) | 207 | 0,3 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 207 | 0,8 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 207 | 2,1 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 136 µg-RE | 18 % |
Betakaroten | 207 | 661 µg | |
Retinol | 207 | 81 µg | |
Vitamin D | 207 | 14,5 µg | 145 % |
Vitamin E | 207 | 3 mg-ATE | 25 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 60a | 0 mg | 0 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 20 | 0,33 mg | 20 % |
Vitamin B3 (niacin) | 207 | 4,4 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 207 | 0,2 mg | 11 % |
Vitamin B9 (folat) | 207 | 31 µg | 9 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 207 | 7,3 µg | 182 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 20 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 207 | 177 mg | 15 % |
Kalium (K) | 207 | 274 mg | 8 % |
Natrium (Na) | 207 | 265 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,7 g | |
Fosfor (P) | 207 | 221 mg | 34 % |
Magnesium (Mg) | 207 | 29 mg | 9 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 207 | 1,5 mg | 13 % |
Kobber (Cu) | 207 | 0,08 mg | 8 % |
Sink (Zn) | 207 | 1,6 mg | 11 % |
Selen (Se) | 207 | 13 µg | 15 % |
Jod (I) | 325 | 10 µg | 7 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0267 | Seafood or seafood product (US CFR) |
A0803 | Seafood product (EUROFIR) |
B1235 | Sprat |
C0105 | Whole animal, with skin, feathers or scales, eviscerated |
E0150 | Whole, natural shape |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0221 | Fat or oil added |
H0350 | Tomato added |
J0123 | Sterilized by heat |
K0037 | Packed in gravy or sauce, vegetable |
M0151 | Metal container |
M0194 | Can, bottle or jar |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |
Z0220 | Not drained |