Fiskekaker, Godehav
Energi i 100 g
Per 100 g
463 kJ (110 kcal)
Mer fiskekaker:
463 kJ (110 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 5,3 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 1,5 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 223a | 0,6 g |
Transfettsyrer | 223a | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 223a | 3,3 g |
Flerumettede fettsyrer | 223a | 1,6 g |
Omega-3 | 223a | 0,6 g |
Omega-6 | 223a | 0,9 g |
Kolesterol | 223a | 35 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 223a | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 223a | 0,1 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 223a | 0,4 g |
C18:0 (stearinsyre) | 223a | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 223a | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 223a | 3 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 5 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 60a | 0 µg | |
Retinol | 223a | 5 µg | |
Vitamin D | 60a | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 223a | 0,9 mg-ATE | 7 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 223a | 0,07 mg | 5 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 223a | 0,08 mg | 5 % |
Vitamin B3 (niacin) | 223a | 1,7 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 223a | 0,09 mg | 5 % |
Vitamin B9 (folat) | 223a | 6 µg | 1 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 223a | 0,5 µg | 12 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 20 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 223a | 53 mg | 4 % |
Kalium (K) | 223a | 250 mg | 7 % |
Natrium (Na) | 223a | 640 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,6 g | |
Fosfor (P) | 223a | 170 mg | 26 % |
Magnesium (Mg) | 223a | 23 mg | 7 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 223a | 0,2 mg | 1 % |
Kobber (Cu) | 223a | 0,02 mg | 2 % |
Sink (Zn) | 223a | 0,3 mg | 2 % |
Selen (Se) | 223a | 13 µg | 15 % |
Jod (I) | 325 | 9 µg | 6 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0267 | Seafood or seafood product (US CFR) |
A0803 | Seafood product (EUROFIR) |
B1222 | Fish |
C0268 | Skeletal meat part, without bone, without skin |
E0147 | Whole, shape achieved by forming |
F0014 | Fully heat-treated |
G0001 | Cooking method not known |
H0146 | Starch added |
H0151 | Spice or herb added |
H0184 | Milk added |
H0263 | Vegetable fat or oil added |
J0142 | Preserved by chilling or freezing |
K0003 | No packing medium used |
M0172 | Plastic container |
M0213 | Box |
N0036 | Plastic |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |