Formkake, med glasur, kjøpt
Energi i 100 g
Per 100 g
1 659 kJ (396 kcal)
1 659 kJ (396 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 17 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 35,8 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 33,5 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 209 | 2,4 g |
Transfettsyrer | 209 | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | 209 | 7,2 g |
Flerumettede fettsyrer | 209 | 7,5 g |
Omega-3 | 73p | 1,1 g |
Omega-6 | 74p | 6,1 g |
Kolesterol | 209 | 38 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 209 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 209 | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 209 | 1,5 g |
C18:0 (stearinsyre) | 209 | 0,5 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 209 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 209 | 7,3 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 15 µg-RE | 2 % |
Betakaroten | 209 | 69 µg | |
Retinol | 209 | 10 µg | |
Vitamin D | 60a | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 209 | 6 mg-ATE | 50 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 209 | 0,05 mg | 3 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 20 | 0,1 mg | 6 % |
Vitamin B3 (niacin) | 209 | 0,4 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 209 | 0,08 mg | 4 % |
Vitamin B9 (folat) | 209 | 9 µg | 2 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 209 | 0,2 µg | 5 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 209 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 209 | 38 mg | 3 % |
Kalium (K) | 209 | 96 mg | 2 % |
Natrium (Na) | 209 | 294 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,7 g | |
Fosfor (P) | 209 | 107 mg | 16 % |
Magnesium (Mg) | 209 | 10 mg | 3 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 209 | 0,5 mg | 4 % |
Kobber (Cu) | 209 | 0,07 mg | 7 % |
Sink (Zn) | 209 | 0,4 mg | 2 % |
Selen (Se) | 60a | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 325 | 11 µg | 7 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0210 | Cake (US CFR) |
A0821 | Fine bakery ware (EUROFIR) |
B1312 | Wheat |
C0208 | Seed, skin removed, germ removed (ENDOSPERM) |
E0105 | Whole, shape achieved by forming, thickness 1 5-7 cm |
F0014 | Fully heat-treated |
G0005 | Baked or roasted |
H0117 | Flavoring or taste ingredient added |
H0158 | Sucrose added |
H0186 | Egg added |
H0231 | Chocolate or cocoa added |
H0342 | Soybean oil added |
H0351 | Chemical leavening agent added |
H0356 | Other substance coated or covered |
J0100 | Preserved by adding chemicals |
K0003 | No packing medium used |
M0186 | Plastic container, flexible or film |
N0036 | Plastic |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |