Formkake, uten glasur, kjøpt
Energi i 100 g
Per 100 g
1 699 kJ (406 kcal)
1 699 kJ (406 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 21,8 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 29,8 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 28 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 209 | 2 g |
Transfettsyrer | 209 | 0,2 g |
Enumettede fettsyrer | 209 | 11,7 g |
Flerumettede fettsyrer | 209 | 4,9 g |
Omega-3 | 73p | 1,4 g |
Omega-6 | 74p | 3,5 g |
Kolesterol | 209 | 57 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 209 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 209 | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 209 | 1,2 g |
C18:0 (stearinsyre) | 209 | 0,5 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 209 | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 209 | 11,3 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 7 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 60a | 0 µg | |
Retinol | 209 | 7 µg | |
Vitamin D | 60a | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 209 | 6 mg-ATE | 50 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 209 | 0,05 mg | 3 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 20 | 0,1 mg | 6 % |
Vitamin B3 (niacin) | 209 | 0,3 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 209 | 0,08 mg | 4 % |
Vitamin B9 (folat) | 209 | 7 µg | 2 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 209 | 0,2 µg | 5 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 209 | 26 mg | 2 % |
Kalium (K) | 209 | 129 mg | 3 % |
Natrium (Na) | 209 | 368 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,9 g | |
Fosfor (P) | 209 | 98 mg | 15 % |
Magnesium (Mg) | 209 | 11 mg | 3 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 209 | 0,7 mg | 6 % |
Kobber (Cu) | 209 | 0,08 mg | 8 % |
Sink (Zn) | 209 | 0,4 mg | 2 % |
Selen (Se) | 60a | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 325 | 11 µg | 7 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0210 | Cake (US CFR) |
A0821 | Fine bakery ware (EUROFIR) |
B1312 | Wheat |
C0208 | Seed, skin removed, germ removed (ENDOSPERM) |
E0105 | Whole, shape achieved by forming, thickness 1 5-7 cm |
F0014 | Fully heat-treated |
G0005 | Baked or roasted |
H0117 | Flavoring or taste ingredient added |
H0158 | Sucrose added |
H0186 | Egg added |
H0221 | Fat or oil added |
H0351 | Chemical leavening agent added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |