Frokostblanding, frokosttall
Energi i 100 g
Per 100 g
1 531 kJ (362 kcal)
1 531 kJ (362 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 56,9 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 12,2 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 12,2 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 107a | 1,6 g |
Transfettsyrer | 107c | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 107c | 0,6 g |
Flerumettede fettsyrer | 107c | 0,9 g |
Omega-3 | 135 | 0,2 g |
Omega-6 | 135 | 0,3 g |
Kolesterol | 107c | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 136 | 0,5 g |
C14:0 (myristinsyre) | 136 | 0,2 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 136 | 0,2 g |
C18:0 (stearinsyre) | 136 | 0,4 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 136 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 136 | 1,1 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 1 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 107c | 16 µg | |
Retinol | 50 | 0 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 107c | 0,8 mg-ATE | 6 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 107c | 0,29 mg | 22 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 107c | 0,07 mg | 4 % |
Vitamin B3 (niacin) | 107c | 4,3 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 107c | 0,14 mg | 7 % |
Vitamin B9 (folat) | 107c | 29 µg | 9 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 107c | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 107c | 27 mg | 2 % |
Kalium (K) | 107c | 413 mg | 12 % |
Natrium (Na) | 107c | 180 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,5 g | |
Fosfor (P) | 107c | 281 mg | 43 % |
Magnesium (Mg) | 107c | 100 mg | 33 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 107c | 3 mg | 27 % |
Kobber (Cu) | 107c | 0,38 mg | 42 % |
Sink (Zn) | 107c | 2,3 mg | 16 % |
Selen (Se) | 107c | 7 µg | 8 % |
Jod (I) | 325 | 2 µg | 1 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0258 | Breakfast cereal (US CFR) |
A0816 | Breakfast cereal (EUROFIR) |
B1312 | Wheat |
C0133 | Seed, skin present, germ present |
E0147 | Whole, shape achieved by forming |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0138 | Water removed |
H0158 | Sucrose added |
H0318 | Bran added |
J0116 | Dehydrated or dried |
K0003 | No packing medium used |
M0156 | Paperboard container |
M0166 | Plastic bag or pouch |
N0036 | Plastic |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |