Is, plantebasert, sjokolade, Oatly
Energi i 100 g
Per 100 g
861 kJ (206 kcal)
861 kJ (206 kcal)
Porsjonsstørrelse:
| Karbohydrat | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| Stivelse | 234 | 2,5 g |
| Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 23,8 g |
| Sukker, tilsatt | 96 | 21,9 g |
| Sukker, fritt | 331 | 21,9 g |
| Fett | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| Mettede fettsyrer | MI0208 | 4,9 g |
| Transfettsyrer | 234 | 0 g |
| Enumettede fettsyrer | MI0210 | 2,9 g |
| Flerumettede fettsyrer | MI0212 | 1,1 g |
| Omega-3 | 234 | 0 g |
| Omega-6 | 234 | 0,3 g |
| Kolesterol | 234 | 0 mg |
| Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| C12:0 (laurinsyre) | 234 | 1,4 g |
| C14:0 (myristinsyre) | 234 | 0,6 g |
| C16:0 (palmitinsyre) | 234 | 0,8 g |
| C18:0 (stearinsyre) | 234 | 1,6 g |
| Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 234 | 0 g |
| C18:1 sum (oljesyre) | 234 | 2,8 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Vitamin A (RAE) | MI0325 | 0 µg-RE | |
| Vitamin A (RE) | MI0322 | 0 µg-RE | 0 % |
| Betakaroten | 234 | 0 µg | |
| Retinol | 234 | 0 µg | |
| Vitamin D | 234 | 0 µg | 0 % |
| Vitamin E | 234 | 1,3 mg-ATE | 10 % |
| Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Vitamin B1 (tiamin) | 234 | 0,02 mg | 1 % |
| Vitamin B2 (riboflavin) | 234 | 0,06 mg | 3 % |
| Vitamin B3 (niacin) | 234 | 0,2 mg | |
| Niacinekvivalenter | MI0421 | 0,5 mg | 2 % |
| Vitamin B6 (pyridoksin) | 234 | 0,04 mg | 2 % |
| Vitamin B9 (folat) | 234 | 4 µg | 1 % |
| Vitamin B12 (kobalamin) | 234 | 0 µg | 0 % |
| Vitamin C (askorbinsyre) | 20 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Kalsium (Ca) | 234 | 8 mg | 0 % |
| Kalium (K) | 234 | 180 mg | 5 % |
| Natrium (Na) | 234 | 39 mg | |
| Salt (NaCl) | MI0120 | 0,1 g | |
| Fosfor (P) | 234 | 38 mg | 5 % |
| Magnesium (Mg) | 234 | 44 mg | 14 % |
| Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Jern (Fe) | 234 | 2,7 mg | 24 % |
| Kobber (Cu) | 234 | 0,16 mg | 17 % |
| Sink (Zn) | 234 | 0,3 mg | 2 % |
| Selen (Se) | 234 | 0 µg | 0 % |
| Jod (I) | 234 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
| LanguaL | Klassifisering |
|---|---|
| A0147 | Milk or milk product analog (US CFR) |
| A0788 | Immitation milk products (EUROFIR) |
| B4319 | Oat |
| C0134 | Seed, skin removed |
| E0151 | Solid |
| F0001 | Extent of heat treatment not known |
| G0003 | Cooking method not applicable |
| H0158 | Sucrose added |
| H0221 | Fat or oil added |
| J0136 | Preserved by freezing |
| K0003 | No packing medium used |
| M0159 | Paperboard or paper container |
| M0213 | Box |
| N0039 | Paper or paperboard |
| P0024 | Human consumer, no age specification |
| Z0112 | Food industry prepared |