Is, frukt, mango, Nude, Hennig Olsen
Energi i 100 g
Per 100 g
462 kJ (109 kcal)
462 kJ (109 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 234 | 0 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 26,5 g |
Sukker, tilsatt | 10 | – |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 50 | 0 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 50 | 0 g |
Flerumettede fettsyrer | 50 | 0 g |
Omega-3 | 50 | 0 g |
Omega-6 | 50 | 0 g |
Kolesterol | 50 | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 50 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 50 | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 50 | 0 g |
C18:0 (stearinsyre) | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 50 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 50 | 0 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 81 µg-RE | 10 % |
Betakaroten | 234 | 967 µg | |
Retinol | 234 | 0 µg | |
Vitamin D | 234 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 234 | 0,7 mg-ATE | 5 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 234 | 0,02 mg | 1 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 234 | 0,11 mg | 6 % |
Vitamin B3 (niacin) | 234 | 0,6 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 234 | 0,09 mg | 5 % |
Vitamin B9 (folat) | 234 | 25 µg | 7 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 234 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 10 | – |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 234 | 10 mg | 0 % |
Kalium (K) | 234 | 140 mg | 4 % |
Natrium (Na) | 234 | 4 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0 g | |
Fosfor (P) | 234 | 10 mg | 1 % |
Magnesium (Mg) | 234 | 9 mg | 3 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 234 | 0,1 mg | 0 % |
Kobber (Cu) | 234 | 0,04 mg | 4 % |
Sink (Zn) | 234 | 0,1 mg | 0 % |
Selen (Se) | 234 | 1 µg | 1 % |
Jod (I) | 234 | 1 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0206 | Frozen nondairy dessert (US CFR) |
A0864 | Dessert (EUROFIR) |
B1270 | Mango |
C0229 | Fruit, peel removed, core, pit or seed removed |
E0144 | Semisolid |
F0001 | Extent of heat treatment not known |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0147 | Fruit added |
H0158 | Sucrose added |
J0136 | Preserved by freezing |
K0003 | No packing medium used |
M0159 | Paperboard or paper container |
M0213 | Box |
N0039 | Paper or paperboard |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |