Kyllingburger, med brød, dressing mv, kjøpt
Energi i 100 g
Per 100 g
1 048 kJ (250 kcal)
1 048 kJ (250 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 21 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 3,8 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 2 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 209 | 2,3 g |
Transfettsyrer | 209 | 0,5 g |
Enumettede fettsyrer | 209 | 4,9 g |
Flerumettede fettsyrer | 209 | 2,9 g |
Omega-3 | 73p | 0,3 g |
Omega-6 | 74p | 2,6 g |
Kolesterol | 209 | 30 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 209 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 209 | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 209 | 1,5 g |
C18:0 (stearinsyre) | 209 | 0,6 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 209 | 0,2 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 209 | 4,6 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 12 µg-RE | 1 % |
Betakaroten | 60a | 0 µg | |
Retinol | 209 | 12 µg | |
Vitamin D | 20 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 209 | 1,1 mg-ATE | 9 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 209 | 0,13 mg | 10 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 400e | 0,08 mg | 5 % |
Vitamin B3 (niacin) | 209 | 2,8 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 209 | 0,21 mg | 11 % |
Vitamin B9 (folat) | 209 | 8 µg | 2 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 209 | 0,6 µg | 15 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 209 | 1 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 209 | 18 mg | 1 % |
Kalium (K) | 209 | 194 mg | 5 % |
Natrium (Na) | 209 | 500 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,3 g | |
Fosfor (P) | 209 | 142 mg | 22 % |
Magnesium (Mg) | 209 | 21 mg | 7 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 209 | 0,6 mg | 5 % |
Kobber (Cu) | 209 | 0,1 mg | 11 % |
Sink (Zn) | 209 | 0,7 mg | 5 % |
Selen (Se) | 209 | 7 µg | 8 % |
Jod (I) | 325 | 1 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0218 | Sandwich (US CFR) |
A0799 | Meat dish (EUROFIR) |
B1457 | Chicken |
C0268 | Skeletal meat part, without bone, without skin |
E0147 | Whole, shape achieved by forming |
F0023 | Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment |
G0005 | Baked or roasted |
G0008 | Griddled |
G0029 | Deep-fried |
H0188 | Breaded or batter-coated |
H0207 | Filled or stuffed |
H0256 | Carbohydrate fermented |
H0319 | Wheat added |
H0753 | Yeast added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0159 | Paperboard or paper container |
N0039 | Paper or paperboard |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0111 | Fast food restaurant prepared |