Melkepålegg, med sukker, Hapå
Energi i 100 g
Per 100 g
1 302 kJ (308 kcal)
1 302 kJ (308 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 0 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 58 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 58 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 20 | 3,7 g |
Transfettsyrer | 20 | 0,3 g |
Enumettede fettsyrer | 20 | 1,6 g |
Flerumettede fettsyrer | 20 | 0,1 g |
Omega-3 | 136 | 0 g |
Omega-6 | 136 | 0,1 g |
Kolesterol | 20 | 1 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 136 | 0,2 g |
C14:0 (myristinsyre) | 136 | 0,7 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 136 | 1,7 g |
C18:0 (stearinsyre) | 136 | 0,6 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 136 | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 136 | 1,1 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 20 | 0 µg | |
Retinol | 20 | 0 µg | |
Vitamin D | 20 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 20 | 1,2 mg-ATE | 10 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 100 | 1,5 mg | 115 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 100 | 0,5 mg | 31 % |
Vitamin B3 (niacin) | 100 | 0,8 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 20 | 0 mg | 0 % |
Vitamin B9 (folat) | 20 | 3 µg | 0 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 20 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 20 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 100 | 410 mg | 35 % |
Kalium (K) | 100 | 300 mg | 8 % |
Natrium (Na) | 100 | 135 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,3 g | |
Fosfor (P) | 20 | 39 mg | 6 % |
Magnesium (Mg) | 20 | 27 mg | 9 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 100 | 0,6 mg | 5 % |
Kobber (Cu) | 20 | 0,22 mg | 24 % |
Sink (Zn) | 20 | 0,4 mg | 2 % |
Selen (Se) | 20 | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 10 | – |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0164 | Dairy product (US CFR) |
A0778 | Milk, milk product or milk substitute (EUROFIR) |
B1201 | Cow |
C0235 | Milk |
E0119 | Semisolid with smooth consistency |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0491 | Citric acid added |
H0749 | White sugar added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0130 | Glass container |
M0215 | Jar |
N0040 | Glass |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |