Paprika, rød, rå
Energi i 100 g
Per 100 g
110 kJ (26 kcal)
Mer paprika: 
110 kJ (26 kcal)
Porsjonsstørrelse:
| Karbohydrat | Kilde | Mengde | 
|---|---|---|
| Stivelse | 331 | 0 g | 
| Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 4,2 g | 
| Sukker, tilsatt | 50 | 0 g | 
| Sukker, fritt | 50 | 0 g | 
| Fett | Kilde | Mengde | 
|---|---|---|
| Mettede fettsyrer | 450c | 0,1 g | 
| Transfettsyrer | 50 | 0 g | 
| Enumettede fettsyrer | 60a | 0 g | 
| Flerumettede fettsyrer | 450c | 0,1 g | 
| Omega-3 | 73f | 0,1 g | 
| Omega-6 | 74f | 0,1 g | 
| Kolesterol | 50 | 0 mg | 
| Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde | 
|---|---|---|
| C12:0 (laurinsyre) | 460f | 0 g | 
| C14:0 (myristinsyre) | 460f | 0 g | 
| C16:0 (palmitinsyre) | 460f | 0,1 g | 
| C18:0 (stearinsyre) | 460f | 0 g | 
| Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde | 
|---|---|---|
| C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 460f | 0 g | 
| C18:1 sum (oljesyre) | 460f | 0 g | 
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI | 
|---|---|---|---|
| Vitamin A (RAE) | MI0325 | 48 µg-RE | |
| Vitamin A (RE) | MI0322 | 96 µg-RE | 12 % | 
| Betakaroten | 450c | 580 µg | |
| Retinol | 50 | 0 µg | |
| Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % | 
| Vitamin E | 450c | 1 mg-ATE | 8 % | 
| Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI | 
|---|---|---|---|
| Vitamin B1 (tiamin) | 450c | 0,07 mg | 5 % | 
| Vitamin B2 (riboflavin) | 450c | 0,06 mg | 3 % | 
| Vitamin B3 (niacin) | 450c | 0,5 mg | |
| Niacinekvivalenter | MI0421 | 0,6 mg | 2 % | 
| Vitamin B6 (pyridoksin) | 450c | 0,23 mg | 12 % | 
| Vitamin B9 (folat) | 450c | 75 µg | 23 % | 
| Vitamin B12 (kobalamin) | 50 | 0 µg | 0 % | 
| Vitamin C (askorbinsyre) | 450c | 126 mg | 120 % | 
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI | 
|---|---|---|---|
| Kalsium (Ca) | 450c | 7 mg | 0 % | 
| Kalium (K) | 450c | 216 mg | 6 % | 
| Natrium (Na) | 450c | 1 mg | |
| Salt (NaCl) | MI0120 | 0 g | |
| Fosfor (P) | 450c | 23 mg | 3 % | 
| Magnesium (Mg) | 450c | 11 mg | 3 % | 
| Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI | 
|---|---|---|---|
| Jern (Fe) | 450c | 0,4 mg | 3 % | 
| Kobber (Cu) | 450c | 0,05 mg | 5 % | 
| Sink (Zn) | 450c | 0,2 mg | 1 % | 
| Selen (Se) | 60a | 0 µg | 0 % | 
| Jod (I) | 325 | 3 µg | 2 % | 
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
| LanguaL | Klassifisering | 
|---|---|
| A0152 | Vegetable or vegetable product (US CFR) | 
| A0826 | Vegetable (EXCLUDING POTATO) (EUROFIR) | 
| B2630 | Red bell pepper | 
| C0139 | Fruit, peel present, core, pit or seed removed | 
| E0150 | Whole, natural shape | 
| F0003 | Not heat-treated | 
| G0003 | Cooking method not applicable | 
| H0003 | No treatment applied | 
| J0001 | Preservation method not known | 
| K0003 | No packing medium used | 
| M0001 | Container or wrapping not known | 
| N0001 | Food contact surface not known | 
| P0024 | Human consumer, no age specification |