Pepperoni
Energi i 100 g
Per 100 g
1 878 kJ (453 kcal)
1 878 kJ (453 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 701G | 0,8 g |
Sukkerarter | 701G | 0,4 g |
Sukker, tilsatt | 10 | – |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 233 | 12,6 g |
Transfettsyrer | 10 | – |
Enumettede fettsyrer | 233 | 17,2 g |
Flerumettede fettsyrer | 233 | 5,1 g |
Omega-3 | 233 | 0,5 g |
Omega-6 | 233 | 4,4 g |
Kolesterol | 10 | – |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 233 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 233 | 0,5 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 233 | 7,8 g |
C18:0 (stearinsyre) | 233 | 4,1 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 233 | 0,9 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 233 | 15,9 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 12 µg-RE | 1 % |
Betakaroten | 50 | 0 µg | |
Retinol | 233 | 12 µg | |
Vitamin D | 233 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 233 | 1,9 mg-ATE | 15 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 233 | 0,7 mg | 53 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 233 | 0,3 mg | 18 % |
Vitamin B3 (niacin) | 233 | 7 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 233 | 0,42 mg | 23 % |
Vitamin B9 (folat) | 233 | 5 µg | 1 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 233 | 0,8 µg | 20 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 10 | – |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 233 | 243 mg | 21 % |
Kalium (K) | 233 | 303 mg | 8 % |
Natrium (Na) | 701G | 957 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 2,4 g | |
Fosfor (P) | 233 | 257 mg | 40 % |
Magnesium (Mg) | 233 | 34 mg | 11 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 233 | 1,4 mg | 12 % |
Kobber (Cu) | 233 | 0,11 mg | 12 % |
Sink (Zn) | 233 | 2,3 mg | 16 % |
Selen (Se) | 233 | 17 µg | 20 % |
Jod (I) | 233 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0221 | Sausage or luncheon meat (US CFR) |
A0798 | Sausage or similar meat product (EUROFIR) |
B1136 | Swine |
C0268 | Skeletal meat part, without bone, without skin |
E0105 | Whole, shape achieved by forming, thickness 1 5-7 cm |
F0018 | Partially heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0138 | Water removed |
H0151 | Spice or herb added |
H0172 | Smoked or smoke-flavored |
H0253 | Cured or aged |
H0262 | Animal fat or oil added |
J0116 | Dehydrated or dried |
J0120 | Preserved by heat treatment |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |