Sei, panert, fryst, First Price
Energi i 100 g
Per 100 g
793 kJ (189 kcal)
793 kJ (189 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 223a | 14 g |
Sukkerarter | 223a | 2,2 g |
Sukker, tilsatt | 123 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 223a | 0,6 g |
Transfettsyrer | 223a | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 223a | 4,9 g |
Flerumettede fettsyrer | 223a | 1,5 g |
Omega-3 | 223a | 0,5 g |
Omega-6 | 223a | 1 g |
Kolesterol | 223a | 44 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 223a | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 223a | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 223a | 0,4 g |
C18:0 (stearinsyre) | 223a | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 223a | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 223a | 4,8 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 1 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 60a | 0 µg | |
Retinol | 223a | 1 µg | |
Vitamin D | 60a | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 223a | 1,1 mg-ATE | 9 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 223a | 0,09 mg | 6 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 223a | 0,11 mg | 6 % |
Vitamin B3 (niacin) | 223a | 1,4 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 223a | 0,12 mg | 6 % |
Vitamin B9 (folat) | 223a | 8 µg | 2 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 223a | 1,9 µg | 47 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 20 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 223a | 11 mg | 0 % |
Kalium (K) | 223a | 280 mg | 8 % |
Natrium (Na) | 223a | 180 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,5 g | |
Fosfor (P) | 223a | 160 mg | 25 % |
Magnesium (Mg) | 223a | 22 mg | 7 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 223a | 0,5 mg | 4 % |
Kobber (Cu) | 223a | 0,07 mg | 7 % |
Sink (Zn) | 223a | 0,5 mg | 3 % |
Selen (Se) | 223a | 15 µg | 17 % |
Jod (I) | 223b | 66 µg | 47 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0267 | Seafood or seafood product (US CFR) |
A0803 | Seafood product (EUROFIR) |
B1440 | Saithe |
C0268 | Skeletal meat part, without bone, without skin |
E0105 | Whole, shape achieved by forming, thickness 1 5-7 cm |
F0014 | Fully heat-treated |
G0029 | Deep-fried |
H0151 | Spice or herb added |
H0188 | Breaded or batter-coated |
H0221 | Fat or oil added |
H0319 | Wheat added |
J0136 | Preserved by freezing |
K0003 | No packing medium used |
M0213 | Box |
N0039 | Paper or paperboard |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |