Taco kryddermix
Energi i 100 g
Per 100 g
951 kJ (226 kcal)
Mer taco kryddermix:
951 kJ (226 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 12,9 g |
Sukkerarter | 331 | 23,8 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 4,6 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 220a | 0,4 g |
Transfettsyrer | 220a | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | 220a | 1,1 g |
Flerumettede fettsyrer | 220a | 1,2 g |
Omega-3 | 220a | 0,1 g |
Omega-6 | 220a | 1,4 g |
Kolesterol | 50 | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 701G | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 701G | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 701G | 0,3 g |
C18:0 (stearinsyre) | 701G | 0,2 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 70 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 701G | 1,3 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 121 µg-RE | 16 % |
Betakaroten | 220a | 1 450 µg | |
Retinol | 50 | 0 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 220a | 4,9 mg-ATE | 40 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 220a | 0,16 mg | 12 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 220a | 0,28 mg | 17 % |
Vitamin B3 (niacin) | 220a | 2,1 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 220a | 1,02 mg | 56 % |
Vitamin B9 (folat) | 220a | 68 µg | 21 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 220a | 0,3 µg | 7 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 220a | 230 mg | 20 % |
Kalium (K) | 220a | 675 mg | 19 % |
Natrium (Na) | 220a | 8 100 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 20,3 g | |
Fosfor (P) | 220a | 195 mg | 30 % |
Magnesium (Mg) | 220a | 85 mg | 28 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 220a | 11,4 mg | 103 % |
Kobber (Cu) | 220a | 0,36 mg | 40 % |
Sink (Zn) | 220a | 1,1 mg | 7 % |
Selen (Se) | 220a | 4 µg | 4 % |
Jod (I) | 325 | 6 µg | 4 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0133 | Flavoring or seasoning (US CFR) |
A0853 | Spice, condiment or other ingredient (EUROFIR) |
B1012 | Sugar-producing plant |
C0108 | Sugar |
E0106 | Finely ground |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0138 | Water removed |
H0151 | Spice or herb added |
H0367 | Salt added |
J0116 | Dehydrated or dried |
K0003 | No packing medium used |
M0159 | Paperboard or paper container |
N0039 | Paper or paperboard |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |