Tomater, soltørkede, innlagte i olje, avrent
Energi i 100 g
Per 100 g
797 kJ (193 kcal)
Mer tomater:
797 kJ (193 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 0 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 8,7 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 400c | 1,3 g |
Transfettsyrer | 400c | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | 400c | 4,9 g |
Flerumettede fettsyrer | 400c | 5,8 g |
Omega-3 | 73f | 0,1 g |
Omega-6 | 74f | 1,9 g |
Kolesterol | 400c | 2 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 460g | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 460g | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 460g | 1,5 g |
C18:0 (stearinsyre) | 460g | 0,3 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 460g | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 460g | 8,2 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 54 µg-RE | 7 % |
Betakaroten | 400c | 615 µg | |
Retinol | 400c | 3 µg | |
Vitamin D | 400c | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 400c | 9,1 mg-ATE | 75 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 400c | 0,05 mg | 3 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 400c | 0,06 mg | 3 % |
Vitamin B3 (niacin) | 400c | 2,2 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 400c | 0,2 mg | 11 % |
Vitamin B9 (folat) | 400c | 29 µg | 9 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 400c | 12 mg | 11 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 400c | 69 mg | 6 % |
Kalium (K) | 400c | 882 mg | 25 % |
Natrium (Na) | 400c | 1 238 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 3,1 g | |
Fosfor (P) | 400c | 103 mg | 16 % |
Magnesium (Mg) | 400c | 62 mg | 20 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 400c | 3,4 mg | 30 % |
Kobber (Cu) | 460e | 0,47 mg | 52 % |
Sink (Zn) | 400c | 0,6 mg | 4 % |
Selen (Se) | 400c | 5 µg | 5 % |
Jod (I) | 325 | 1 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0152 | Vegetable or vegetable product (US CFR) |
A0826 | Vegetable (EXCLUDING POTATO) (EUROFIR) |
B1276 | Tomato |
C0140 | Fruit, peel present, core, pit or seed present |
E0136 | Disintegrated or ground |
F0001 | Extent of heat treatment not known |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0138 | Water removed |
H0263 | Vegetable fat or oil added |
J0116 | Dehydrated or dried |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |