Tortilla, wraps, hvetemel, Santa Maria
Energi i 100 g
Per 100 g
1 119 kJ (265 kcal)
1 119 kJ (265 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 45,9 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 1,5 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 220a | 0,6 g |
Transfettsyrer | 20 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 220a | 2 g |
Flerumettede fettsyrer | 220a | 1,3 g |
Omega-3 | 220a | 0,3 g |
Omega-6 | 220a | 1 g |
Kolesterol | 10 | – |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 220a | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 220a | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 220a | 0,3 g |
C18:0 (stearinsyre) | 220a | 0,3 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 220a | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 220a | 2,1 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 20 | 0 µg | |
Retinol | 50 | 0 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 220a | 0,2 mg-ATE | 1 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 220a | 0,14 mg | 10 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 220a | 0,02 mg | 1 % |
Vitamin B3 (niacin) | 220a | 1 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 220a | 0,08 mg | 4 % |
Vitamin B9 (folat) | 220a | 9 µg | 2 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 20 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 220a | 15 mg | 1 % |
Kalium (K) | 220a | 120 mg | 3 % |
Natrium (Na) | 220a | 770 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,9 g | |
Fosfor (P) | 220a | 82 mg | 12 % |
Magnesium (Mg) | 220a | 21 mg | 7 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 220a | 0,8 mg | 7 % |
Kobber (Cu) | 220a | 0,12 mg | 13 % |
Sink (Zn) | 220a | 0,6 mg | 4 % |
Selen (Se) | 220a | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 325 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0283 | Quick bread, unsweetened (US CFR) |
A0819 | Unleavened bread, crisp bread and rusk (EUROFIR) |
B1312 | Wheat |
C0208 | Seed, skin removed, germ removed (ENDOSPERM) |
E0153 | Whole, shape achieved by forming, thickness <0 3 cm |
F0014 | Fully heat-treated |
G0008 | Griddled |
H0174 | Hydrogenated |
H0263 | Vegetable fat or oil added |
J0100 | Preserved by adding chemicals |
J0111 | Preserved by storage in modified atmosphere |
K0003 | No packing medium used |
M0172 | Plastic container |
N0036 | Plastic |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |