Tunfisk, i vann, avrent, hermetisk
Energi i 100 g
Per 100 g
447 kJ (105 kcal)
447 kJ (105 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 50 | 0 g |
Sukkerarter | 50 | 0 g |
Sukker, tilsatt | 50 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 400c | 0,2 g |
Transfettsyrer | 400c | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 400c | 0,1 g |
Flerumettede fettsyrer | 400c | 0,3 g |
Omega-3 | 73k | 0,2 g |
Omega-6 | 74k | 0,1 g |
Kolesterol | 400c | 56 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 609 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 609 | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 609 | 0,1 g |
C18:0 (stearinsyre) | 609 | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 609 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 609 | 0,1 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 8 µg-RE | 1 % |
Betakaroten | 50 | 0 µg | |
Retinol | 400c | 8 µg | |
Vitamin D | 400c | 4,2 µg | 42 % |
Vitamin E | 400c | 0,4 mg-ATE | 3 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 400c | 0,01 mg | 0 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 400c | 0,08 mg | 5 % |
Vitamin B3 (niacin) | 400c | 12,1 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 400c | 0,49 mg | 27 % |
Vitamin B9 (folat) | 400c | 5 µg | 1 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 400c | 2,5 µg | 62 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 400c | 15 mg | 1 % |
Kalium (K) | 400c | 220 mg | 6 % |
Natrium (Na) | 400c | 384 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1 g | |
Fosfor (P) | 400c | 206 mg | 32 % |
Magnesium (Mg) | 400c | 28 mg | 9 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 400c | 1,3 mg | 11 % |
Kobber (Cu) | 400g | 0,06 mg | 6 % |
Sink (Zn) | 400c | 0,9 mg | 6 % |
Selen (Se) | 400c | 77 µg | 90 % |
Jod (I) | 325 | 9 µg | 6 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0267 | Seafood or seafood product (US CFR) |
A0803 | Seafood product (EUROFIR) |
B1269 | Tuna |
C0268 | Skeletal meat part, without bone, without skin |
E0152 | Divided into pieces |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0001 | Treatment applied not known |
J0123 | Sterilized by heat |
K0017 | Packed in water |
M0151 | Metal container |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |
Z0219 | Drained |