Vegetabilsk postei, Tartex
Energi i 100 g
Per 100 g
1 051 kJ (253 kcal)
1 051 kJ (253 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 7,7 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 1,9 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 400g | 14 g |
Transfettsyrer | 450a | 0,2 g |
Enumettede fettsyrer | 400g | 3,2 g |
Flerumettede fettsyrer | 400g | 2 g |
Omega-3 | 400g | 0 g |
Omega-6 | 400g | 1,9 g |
Kolesterol | 400g | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 400g | 6,4 g |
C14:0 (myristinsyre) | 400g | 2,9 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 400g | 2,6 g |
C18:0 (stearinsyre) | 400g | 0,8 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 400g | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 400g | 3,1 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | 10 | – | |
Betakaroten | 400g | 31 µg | |
Retinol | 400g | 0 µg | |
Vitamin D | 400g | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 400g | 1,5 mg-ATE | 12 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 400g | 0,19 mg | 14 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 400g | 0,47 mg | 29 % |
Vitamin B3 (niacin) | 400g | 2,8 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 400g | 0,2 mg | 11 % |
Vitamin B9 (folat) | 400g | 261 µg | 81 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 400g | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 400g | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 400g | 35 mg | 3 % |
Kalium (K) | 400g | 263 mg | 7 % |
Natrium (Na) | 400g | 596 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,5 g | |
Fosfor (P) | 400g | 157 mg | 24 % |
Magnesium (Mg) | 400g | 28 mg | 9 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 400g | 1,3 mg | 11 % |
Kobber (Cu) | 400g | 0,07 mg | 7 % |
Sink (Zn) | 400g | 2 mg | 14 % |
Selen (Se) | 400g | 3 µg | 3 % |
Jod (I) | 325 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0132 | Meat product analog (US CFR) |
A0800 | Meat analogue (EUROFIR) |
B1345 | Yeast |
C0247 | Part of algae or fungus |
E0144 | Semisolid |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0146 | Starch added |
H0151 | Spice or herb added |
H0345 | Palm, palm kernel or coconut oil added |
J0123 | Sterilized by heat |
K0003 | No packing medium used |
M0151 | Metal container |
M0213 | Box |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |