Wienerpølse, kalkun og kylling, Prior
Energi i 100 g
Per 100 g
599 kJ (144 kcal)
Mer wienerpølse:
599 kJ (144 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 4,8 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 0,7 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | MI0208 | 2,7 g |
Transfettsyrer | 10 | – |
Enumettede fettsyrer | MI0210 | 4 g |
Flerumettede fettsyrer | MI0212 | 2,4 g |
Omega-3 | 228a | 0,2 g |
Omega-6 | 228a | 2,1 g |
Kolesterol | 228a | 60 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 228a | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 228a | 0,1 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 228a | 2 g |
C18:0 (stearinsyre) | 228a | 0,6 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 228a | 0,5 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 228a | 3,5 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 14 µg-RE | 1 % |
Betakaroten | 20 | 0 µg | |
Retinol | 228a | 14 µg | |
Vitamin D | 30 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 228a | 1,3 mg-ATE | 10 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 228a | 0,06 mg | 4 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 228a | 0,14 mg | 8 % |
Vitamin B3 (niacin) | 228a | 3,2 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 228a | 0,13 mg | 7 % |
Vitamin B9 (folat) | 228a | 13 µg | 4 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 228a | 1,8 µg | 45 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 228a | 36 mg | 34 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 228a | 43 mg | 3 % |
Kalium (K) | 228a | 510 mg | 15 % |
Natrium (Na) | 116c | 680 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,7 g | |
Fosfor (P) | 228a | 200 mg | 31 % |
Magnesium (Mg) | 228a | 16 mg | 5 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 228a | 0,9 mg | 8 % |
Kobber (Cu) | 228a | 0,04 mg | 4 % |
Sink (Zn) | 228a | 1,2 mg | 8 % |
Selen (Se) | 228a | 11 µg | 12 % |
Jod (I) | 228a | 14 µg | 10 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0221 | Sausage or luncheon meat (US CFR) |
A0798 | Sausage or similar meat product (EUROFIR) |
B1563 | Poultry or game bird |
C0269 | Skeletal meat part, without bone and skin, with separable fat |
E0105 | Whole, shape achieved by forming, thickness 1 5-7 cm |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0151 | Spice or herb added |
H0191 | Meat added |
H0262 | Animal fat or oil added |
J0142 | Preserved by chilling or freezing |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |