Wienersnitzel, rå
Energi i 100 g
Per 100 g
1 018 kJ (244 kcal)
1 018 kJ (244 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 5,8 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 0 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 315 | 5,2 g |
Transfettsyrer | 10 | – |
Enumettede fettsyrer | 315 | 6,3 g |
Flerumettede fettsyrer | 315 | 3,3 g |
Omega-3 | 136 | 0,4 g |
Omega-6 | 136 | 1,8 g |
Kolesterol | 71 | 59 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 136 | 0,8 g |
C14:0 (myristinsyre) | 136 | 0,6 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 136 | 1,9 g |
C18:0 (stearinsyre) | 136 | 1,5 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 136 | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 136 | 4,4 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 11 µg-RE | 1 % |
Betakaroten | 315 | 2 µg | |
Retinol | 315 | 11 µg | |
Vitamin D | 60a | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 315 | 0,7 mg-ATE | 5 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 315 | 0,49 mg | 37 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 315 | 0,15 mg | 9 % |
Vitamin B3 (niacin) | 315 | 6,5 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 315 | 0,17 mg | 9 % |
Vitamin B9 (folat) | 315 | 4 µg | 1 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 315 | 1,4 µg | 35 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 60a | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 315 | 23 mg | 2 % |
Kalium (K) | 315 | 360 mg | 10 % |
Natrium (Na) | 315 | 530 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,3 g | |
Fosfor (P) | 315 | 190 mg | 29 % |
Magnesium (Mg) | 315 | 25 mg | 8 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 315 | 1,2 mg | 10 % |
Kobber (Cu) | 315 | 0,1 mg | 11 % |
Sink (Zn) | 315 | 2,3 mg | 16 % |
Selen (Se) | 60a | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 325 | 14 µg | 10 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0150 | Meat or meat product (FROM MAMMAL) (US CFR) |
A0799 | Meat dish (EUROFIR) |
B1136 | Swine |
C0268 | Skeletal meat part, without bone, without skin |
E0147 | Whole, shape achieved by forming |
F0014 | Fully heat-treated |
G0029 | Deep-fried |
H0188 | Breaded or batter-coated |
H0221 | Fat or oil added |
H0319 | Wheat added |
J0142 | Preserved by chilling or freezing |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |