Kokt skinke, Gilde
Energi i 100 g
Per 100 g
421 kJ (100 kcal)
Mer kokt skinke:
421 kJ (100 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 0 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 0,9 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0,9 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 227a | 0,9 g |
Transfettsyrer | 227a | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 227a | 1,1 g |
Flerumettede fettsyrer | 227a | 0,5 g |
Omega-3 | 227a | 0,1 g |
Omega-6 | 227a | 0,4 g |
Kolesterol | 227a | 42 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 60a | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 227a | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 227a | 0,6 g |
C18:0 (stearinsyre) | 227a | 0,3 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 227a | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 227a | 1,1 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 1 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 50 | 0 µg | |
Retinol | 227a | 1 µg | |
Vitamin D | 20 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 227a | 0,2 mg-ATE | 1 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 227a | 1,7 mg | 130 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 227a | 0,13 mg | 8 % |
Vitamin B3 (niacin) | 227a | 6,6 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 227a | 0,25 mg | 13 % |
Vitamin B9 (folat) | 227a | 2 µg | 0 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 227a | 0,5 µg | 12 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 227a | 25 mg | 23 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 227a | 8 mg | 0 % |
Kalium (K) | 227a | 920 mg | 27 % |
Natrium (Na) | 116b | 760 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,9 g | |
Fosfor (P) | 227a | 440 mg | 68 % |
Magnesium (Mg) | 227a | 25 mg | 8 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 227a | 0,6 mg | 5 % |
Kobber (Cu) | 227a | 0,05 mg | 5 % |
Sink (Zn) | 227a | 1,5 mg | 10 % |
Selen (Se) | 227a | 17 µg | 20 % |
Jod (I) | 227a | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0221 | Sausage or luncheon meat (US CFR) |
A0797 | Preserved meat (EUROFIR) |
B1136 | Swine |
C0268 | Skeletal meat part, without bone, without skin |
E0145 | Sliced, thin, below 0 5 cm |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0001 | Treatment applied not known |
J0108 | Preserved by treatment with chemicals |
J0131 | Preserved by chilling |
K0003 | No packing medium used |
M0172 | Plastic container |
M0197 | Bag, sack or pouch |
N0036 | Plastic |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |