Reker, i lake, avrent
Energi i 100 g
Per 100 g
306 kJ (72 kcal)
306 kJ (72 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 1,2 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 0 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | MI0208 | 0,1 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | MI0210 | 0,1 g |
Flerumettede fettsyrer | MI0212 | 0,1 g |
Omega-3 | 400i | 0,1 g |
Omega-6 | 400i | 0 g |
Kolesterol | 400i | 172 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 400i | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 400i | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 400i | 0 g |
C18:0 (stearinsyre) | 400i | 0 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 400i | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 400i | 0 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 400i | 0 µg | |
Retinol | 400i | 0 µg | |
Vitamin D | 400i | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 400i | 3,1 mg-ATE | 25 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 400i | 0,01 mg | 0 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 400i | 0 mg | 0 % |
Vitamin B3 (niacin) | 400i | 0,3 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 400i | 0 mg | 0 % |
Vitamin B9 (folat) | 400i | 4 µg | 1 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 400i | 1,8 µg | 45 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 400i | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 400i | 37 mg | 3 % |
Kalium (K) | 400i | 94 mg | 2 % |
Natrium (Na) | 400i | 1 010 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 2,5 g | |
Fosfor (P) | 400i | 99 mg | 15 % |
Magnesium (Mg) | 400i | 19 mg | 6 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 400i | 0,2 mg | 1 % |
Kobber (Cu) | 207 | 0,11 mg | 12 % |
Sink (Zn) | 400i | 0,7 mg | 5 % |
Selen (Se) | 400i | 20 µg | 23 % |
Jod (I) | 400i | 12 µg | 8 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0267 | Seafood or seafood product (US CFR) |
A0803 | Seafood product (EUROFIR) |
B1237 | Shrimp |
C0125 | Skeletal meat part, without bone or shell |
E0150 | Whole, natural shape |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0001 | Treatment applied not known |
J0131 | Preserved by chilling |
K0017 | Packed in water |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |
Z0219 | Drained |