Yoghurt, jordbær, Tine
Energi i 100 g
Per 100 g
361 kJ (86 kcal)
Mer yoghurt:
361 kJ (86 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 0,2 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 10,3 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 5 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 114a | 1,9 g |
Transfettsyrer | 114a | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | 114a | 0,7 g |
Flerumettede fettsyrer | 114a | 0,1 g |
Omega-3 | 114a | 0 g |
Omega-6 | 114a | 0 g |
Kolesterol | 114a | 8 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 114a | 0,1 g |
C14:0 (myristinsyre) | 114a | 0,3 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 114a | 0,9 g |
C18:0 (stearinsyre) | 114a | 0,3 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 114a | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 114a | 0,6 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 37 µg-RE | 4 % |
Betakaroten | 112a | 18 µg | |
Retinol | 114a | 35 µg | |
Vitamin D | 112a | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 114a | 0,1 mg-ATE | 0 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 114a | 0,05 mg | 3 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 114a | 0,15 mg | 9 % |
Vitamin B3 (niacin) | 114a | 0,1 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 114a | 0,03 mg | 1 % |
Vitamin B9 (folat) | 114a | 3 µg | 0 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 114a | 0,4 µg | 10 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 20 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 114a | 140 mg | 12 % |
Kalium (K) | 114a | 198 mg | 5 % |
Natrium (Na) | 114a | 47 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,1 g | |
Fosfor (P) | 114a | 102 mg | 15 % |
Magnesium (Mg) | 114a | 14 mg | 4 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 114a | 0,1 mg | 0 % |
Kobber (Cu) | 114a | 0,01 mg | 1 % |
Sink (Zn) | 114a | 0,5 mg | 3 % |
Selen (Se) | 114a | 2 µg | 2 % |
Jod (I) | 114a | 17 µg | 12 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0101 | Cultured milk product (US CFR) |
A0783 | Fermented milk product (EUROFIR) |
B1201 | Cow |
C0235 | Milk |
E0110 | Semiliquid with solid pieces |
F0003 | Not heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0107 | Lactic acid-other agent fermented |
H0136 | Sugar or sugar syrup added |
H0147 | Fruit added |
J0131 | Preserved by chilling |
J0151 | Ingredient preserved by heat treatment |
K0003 | No packing medium used |
M0187 | Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid |
N0022 | Polystyrene |
N0033 | Polyester |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |