Yoghurt, vanilje, 0 % fett, Yoplait
Energi i 100 g
Per 100 g
191 kJ (45 kcal)
191 kJ (45 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 0,2 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 5,8 g |
Sukker, tilsatt | 127 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 127 | 0,1 g |
Transfettsyrer | 127 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 127 | 0 g |
Flerumettede fettsyrer | 127 | 0 g |
Omega-3 | 109c | 0 g |
Omega-6 | 109c | 0 g |
Kolesterol | 400e | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 109c | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 109c | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 109c | 0 g |
C18:0 (stearinsyre) | 109c | 0 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 109c | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 109c | 0 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 2 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 460b | 4 µg | |
Retinol | 460b | 2 µg | |
Vitamin D | 86 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 450a | 0 mg-ATE | 0 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 127 | 0,05 mg | 3 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 127 | 0,16 mg | 10 % |
Vitamin B3 (niacin) | 127 | 0,1 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 127 | 0,04 mg | 2 % |
Vitamin B9 (folat) | 127 | 5 µg | 1 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 127 | 0,5 µg | 12 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 450a | 1 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 127 | 150 mg | 13 % |
Kalium (K) | 127 | 214 mg | 6 % |
Natrium (Na) | 127 | 50 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,1 g | |
Fosfor (P) | 127 | 111 mg | 17 % |
Magnesium (Mg) | 127 | 15 mg | 5 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 127 | 0,1 mg | 0 % |
Kobber (Cu) | 127 | 0 mg | 0 % |
Sink (Zn) | 127 | 0,6 mg | 4 % |
Selen (Se) | 127 | 2 µg | 2 % |
Jod (I) | 127 | 17 µg | 12 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0101 | Cultured milk product (US CFR) |
A0783 | Fermented milk product (EUROFIR) |
B1201 | Cow |
C0235 | Milk |
E0110 | Semiliquid with solid pieces |
F0003 | Not heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0101 | Lactic acid fermented |
H0108 | Nonnutritive sweetener added |
H0165 | Gelatin added |
H0168 | Fructose added |
H0248 | Fat fully removed |
J0131 | Preserved by chilling |
J0151 | Ingredient preserved by heat treatment |
K0003 | No packing medium used |
M0187 | Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid |
N0022 | Polystyrene |
P0040 | Reduced fat food |
Z0112 | Food industry prepared |