Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 56 g
Protein: 21,1 g
Fett: 19,4 g
Karbohydrat: 3,2 g
Kostfiber: 0,2 g
Energiinnhold
Fett: 63 E%
Protein: 32 E%
Karbohydrat: 5 E%
Kostfiber: 0 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 1 134 kJ (272 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI000219,4 g63%
KarbohydratMI01813,2 g4%
KostfiberMI00020,2 g0%
ProteinMI000221,1 g31%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014256 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
StivelseMI00023,2 g
SukkerarterMI00020 g
Sukker, tilsattMI00020 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin AMI032535 µg-RE4 %
BetakarotenMI00026 µg
RetinolMI000235 µg
Vitamin DMI00026,4 µg64 %
Vitamin EMI00021,4 mg-ATE11 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,12 mg9 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,11 mg6 %
Vitamin B3 (niacin)MI00027,2 mg
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,45 mg25 %
Vitamin B9 (folat)MI00027 µg2 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00025,2 µg130 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00020 mg0 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI00029 mg0 %
Kalium (K)MI0002424 mg12 %
Natrium (Na)MI000257 mg
Salt (NaCl)MI01200,1 g
Fosfor (P)MI0002227 mg35 %
Magnesium (Mg)MI000227 mg9 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,3 mg2 %
Kobber (Cu)MI00020,05 mg5 %
Sink (Zn)MI00020,5 mg3 %
Selen (Se)MI000221 µg24 %
Jod (I)MI00025 µg3 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0267Seafood or seafood product (US CFR)
A0803Seafood product (EUROFIR)
B2250Atlantic salmon
C0268Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122Divided or disintegrated
F0014Fully heat-treated
G0008Griddled
H0001Treatment applied not known
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

Forslag: