Leverpostei, hermetisk
Energi i 100 g
Per 100 g
1 066 kJ (257 kcal)
1 066 kJ (257 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 3,6 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 1,2 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 227b | 7,8 g |
Transfettsyrer | 227b | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 227b | 9,8 g |
Flerumettede fettsyrer | 227b | 3,6 g |
Omega-3 | 227b | 0,5 g |
Omega-6 | 227b | 3,1 g |
Kolesterol | 227b | 91 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 227b | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 227b | 0,3 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 227b | 4,7 g |
C18:0 (stearinsyre) | 227b | 2,7 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 227b | 0,5 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 227b | 9,1 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 3 197 µg-RE | 426 % |
Betakaroten | 227b | 6 µg | |
Retinol | 327 | 3 197 µg | |
Vitamin D | 20 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 227b | 1,4 mg-ATE | 11 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 227b | 0,17 mg | 13 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 227b | 0,89 mg | 55 % |
Vitamin B3 (niacin) | 227b | 4,3 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 227b | 0,09 mg | 5 % |
Vitamin B9 (folat) | 227b | 210 µg | 65 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 227b | 6 µg | 150 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 227b | 13 mg | 12 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 227b | 6 mg | 0 % |
Kalium (K) | 227b | 135 mg | 3 % |
Natrium (Na) | 227b | 680 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,7 g | |
Fosfor (P) | 227b | 130 mg | 20 % |
Magnesium (Mg) | 227b | 9 mg | 3 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 227b | 5,4 mg | 49 % |
Kobber (Cu) | 227b | 0,27 mg | 30 % |
Sink (Zn) | 227b | 2,6 mg | 18 % |
Selen (Se) | 227b | 18 µg | 21 % |
Jod (I) | 325 | 4 µg | 2 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0221 | Sausage or luncheon meat (US CFR) |
A0798 | Sausage or similar meat product (EUROFIR) |
B2243 | Cattle and swine and sheep |
C0176 | Liver |
E0119 | Semisolid with smooth consistency |
F0014 | Fully heat-treated |
G0005 | Baked or roasted |
H0151 | Spice or herb added |
H0153 | Seafood added |
H0262 | Animal fat or oil added |
J0100 | Preserved by adding chemicals |
J0123 | Sterilized by heat |
K0003 | No packing medium used |
M0204 | Can |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |