Leverpostei, ovnsbakt
Energi i 100 g
Per 100 g
940 kJ (227 kcal)
940 kJ (227 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 3,7 g |
Sukkerarter | 331 | 2 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0,8 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 701G | 3,1 g |
Transfettsyrer | 701G | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 701G | 9,1 g |
Flerumettede fettsyrer | 701G | 5,4 g |
Omega-3 | 701G | 1 g |
Omega-6 | 701G | 4,2 g |
Kolesterol | 701G | 96 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 701G | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 701G | 0,1 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 701G | 1,9 g |
C18:0 (stearinsyre) | 701G | 1 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 701G | 0,2 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 701G | 8,5 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 3 718 µg-RE | 495 % |
Betakaroten | 701G | 6 µg | |
Retinol | 701G | 3 718 µg | |
Vitamin D | 701G | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 701G | 2,7 mg-ATE | 22 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 701G | 0,11 mg | 8 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 701G | 0,92 mg | 57 % |
Vitamin B3 (niacin) | 701G | 4,4 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 701G | 0,15 mg | 8 % |
Vitamin B9 (folat) | 701G | 235 µg | 73 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 701G | 7,3 µg | 182 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 701G | 43 mg | 40 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 701G | 12 mg | 1 % |
Kalium (K) | 701G | 149 mg | 4 % |
Natrium (Na) | 701G | 597 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,5 g | |
Fosfor (P) | 701G | 144 mg | 22 % |
Magnesium (Mg) | 701G | 12 mg | 4 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 701G | 7,2 mg | 65 % |
Kobber (Cu) | 701G | 0,31 mg | 34 % |
Sink (Zn) | 701G | 2,8 mg | 20 % |
Selen (Se) | 701G | 20 µg | 23 % |
Jod (I) | 701G | 5 µg | 3 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0221 | Sausage or luncheon meat (US CFR) |
A0798 | Sausage or similar meat product (EUROFIR) |
B1136 | Swine |
C0176 | Liver |
E0144 | Semisolid |
F0014 | Fully heat-treated |
G0005 | Baked or roasted |
H0151 | Spice or herb added |
H0184 | Milk added |
H0191 | Meat added |
H0262 | Animal fat or oil added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |