Margarin, hard
Energi i 100 g
Per 100 g
2 736 kJ (666 kcal)
2 736 kJ (666 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 701G | 0 g |
Sukkerarter | 114a | 0,5 g |
Sukker, tilsatt | 701G | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 114a | 29,1 g |
Transfettsyrer | 114a | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 114a | 27,7 g |
Flerumettede fettsyrer | 114a | 12 g |
Omega-3 | 114a | 3,5 g |
Omega-6 | 114a | 8,3 g |
Kolesterol | 114a | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 114a | 9 g |
C14:0 (myristinsyre) | 114a | 3,6 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 114a | 4,2 g |
C18:0 (stearinsyre) | 114a | 9,3 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 114a | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 114a | 27,1 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 899 µg-RE | 119 % |
Betakaroten | 114a | 350 µg | |
Retinol | 114a | 870 µg | |
Vitamin D | 114a | 10 µg | 100 % |
Vitamin E | 114a | 13,7 mg-ATE | 114 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 114a | 0 mg | 0 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 114a | 0 mg | 0 % |
Vitamin B3 (niacin) | 114a | 0 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 114a | 0 mg | 0 % |
Vitamin B9 (folat) | 114a | 0 µg | 0 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 114a | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 114a | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 114a | 0 mg | 0 % |
Kalium (K) | 114a | 0 mg | 0 % |
Natrium (Na) | 114a | 600 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,5 g | |
Fosfor (P) | 114a | 0 mg | 0 % |
Magnesium (Mg) | 114a | 0 mg | 0 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 114a | 0 mg | 0 % |
Kobber (Cu) | 114a | 0 mg | 0 % |
Sink (Zn) | 114a | 0 mg | 0 % |
Selen (Se) | 114a | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 114a | 2 µg | 1 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0231 | Margarine (US CFR) |
A0807 | Margarine or lipid of mixed origin (EUROFIR) |
B1017 | Oil-producing plant |
C0190 | Fat or oil |
E0119 | Semisolid with smooth consistency |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0214 | Vitamin d added |
H0263 | Vegetable fat or oil added |
H0316 | Vitamin a added |
J0131 | Preserved by chilling |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |