Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 64 g
Protein: 25,9 g
Fett: 9,9 g
Karbohydrat: 0,1 g
Energiinnhold
Protein: 54 E%
Fett: 45 E%
Karbohydrat: 0 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 810 kJ (193 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI00029,9 g45%
KarbohydratMI01810,1 g0%
KostfiberMI00020 g0%
ProteinMI000225,9 g54%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014264 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
StivelseMI00020 g
SukkerarterMI00020,1 g
Sukker, tilsattMI00020 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin AMI03259 µg-RE1 %
BetakarotenMI00020 µg
RetinolMI00029 µg
Vitamin DMI00020,2 µg2 %
Vitamin EMI00020,7 mg-ATE5 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,67 mg51 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,07 mg4 %
Vitamin B3 (niacin)MI00025,6 mg
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,27 mg15 %
Vitamin B9 (folat)MI00022 µg0 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020,5 µg12 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00020 mg0 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI00025 mg0 %
Kalium (K)MI0002360 mg10 %
Natrium (Na)MI000275 mg
Salt (NaCl)MI01200,2 g
Fosfor (P)MI0002235 mg36 %
Magnesium (Mg)MI000228 mg9 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00021 mg9 %
Kobber (Cu)MI00020,1 mg11 %
Sink (Zn)MI00023,5 mg25 %
Selen (Se)MI000213 µg15 %
Jod (I)MI00022 µg1 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0150Meat or meat product (FROM MAMMAL) (US CFR)
A0794Red meat (EUROFIR)
B1136Swine
C0268Skeletal meat part, without bone, without skin
E0144Semisolid
F0014Fully heat-treated
G0006Broiled or grilled
H0001Treatment applied not known
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

Forslag: