Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 67 g
Protein: 24,2 g
Fett: 8,6 g
Energiinnhold
Protein: 56 E%
Fett: 44 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 731 kJ (174 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI00028,6 g43%
KarbohydratMI01810 g0%
KostfiberMI00020 g0%
ProteinMI000224,2 g56%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014267 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
StivelseMI00020 g
SukkerarterMI00020 g
Sukker, tilsattMI00020 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin AMI032523 µg-RE3 %
BetakarotenMI00020 µg
RetinolMI000223 µg
Vitamin DMI00020 µg0 %
Vitamin EMI00021,2 mg-ATE10 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,19 mg14 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,24 mg15 %
Vitamin B3 (niacin)MI00025,7 mg
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,31 mg17 %
Vitamin B9 (folat)MI000212 µg3 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020,3 µg7 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00022 mg1 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000231 mg2 %
Kalium (K)MI0002345 mg10 %
Natrium (Na)MI000277 mg
Salt (NaCl)MI01200,2 g
Fosfor (P)MI0002250 mg39 %
Magnesium (Mg)MI000230 mg10 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,9 mg8 %
Kobber (Cu)MI00020,07 mg7 %
Sink (Zn)MI00022 mg14 %
Selen (Se)MI000217 µg20 %
Jod (I)MI00021 µg0 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0273Poultry or poultry product (US CFR)
A0795Poultry meat (EUROFIR)
B1457Chicken
C0268Skeletal meat part, without bone, without skin
E0144Semisolid
F0014Fully heat-treated
G0004Cooked by dry heat
H0001Treatment applied not known
J0142Preserved by chilling or freezing
K0003No packing medium used
M0003No container or wrapping used
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

Forslag: