Knekkebrød, glutenfritt, Superknäcke chia
Energi i 100 g
Per 100 g
1 530 kJ (363 kcal)
Mer knekkebrød:
1 530 kJ (363 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 72,3 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 0,4 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 141 | 0,3 g |
Transfettsyrer | 141 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 141 | 0,6 g |
Flerumettede fettsyrer | 141 | 1,2 g |
Omega-3 | 141 | 0,6 g |
Omega-6 | 141 | 0,4 g |
Kolesterol | 141 | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 141 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 141 | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 141 | 0,2 g |
C18:0 (stearinsyre) | 141 | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 141 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 141 | 0,6 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 141 | 0 µg | |
Retinol | 141 | 0 µg | |
Vitamin D | 141 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 141 | 0,2 mg-ATE | 1 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 141 | 0,07 mg | 5 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 141 | 0,05 mg | 3 % |
Vitamin B3 (niacin) | 141 | 0,9 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 141 | 0,08 mg | 4 % |
Vitamin B9 (folat) | 141 | 8 µg | 2 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 141 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 141 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 612 | 79 mg | 6 % |
Kalium (K) | 612 | 173 mg | 5 % |
Natrium (Na) | 612 | 527 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,3 g | |
Fosfor (P) | 612 | 121 mg | 18 % |
Magnesium (Mg) | 612 | 54 mg | 18 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 612 | 2,7 mg | 24 % |
Kobber (Cu) | 612 | 0,2 mg | 22 % |
Sink (Zn) | 612 | 1 mg | 7 % |
Selen (Se) | 612 | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 612 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0178 | Bread (US CFR) |
A0818 | Leavened bread (EUROFIR) |
B1322 | Rice |
C0155 | Seed |
E0147 | Whole, shape achieved by forming |
F0014 | Fully heat-treated |
G0005 | Baked or roasted |
H0148 | Water added |
H0152 | Grain added |
H0259 | Rehydrated |
H0263 | Vegetable fat or oil added |
H0333 | Seed added |
J0003 | No preservation method used |
K0003 | No packing medium used |
M0156 | Paperboard container |
M0213 | Box |
N0039 | Paper or paperboard |
P0024 | Human consumer, no age specification |
P0174 | Gluten free claim or use |
Z0112 | Food industry prepared |