Leverpostei, ovnsbakt, Gilde
Energi i 100 g
Per 100 g
901 kJ (217 kcal)
901 kJ (217 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 4,9 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 1,3 g |
Sukker, tilsatt | 10 | – |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 227a | 5,5 g |
Transfettsyrer | 227a | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 227a | 7,9 g |
Flerumettede fettsyrer | 227a | 2,8 g |
Omega-3 | 227a | 0,3 g |
Omega-6 | 227a | 2,4 g |
Kolesterol | 227a | 95 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 60a | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 227a | 0,2 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 227a | 3,5 g |
C18:0 (stearinsyre) | 227a | 1,7 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 227a | 0,5 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 227a | 7,3 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A | MI0325 | 2 827 µg-RE | 376 % |
Betakaroten | 227a | 12 µg | |
Retinol | 327 | 2 826 µg | |
Vitamin D | 20 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 227a | 0,8 mg-ATE | 6 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 227a | 0,11 mg | 8 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 227a | 0,97 mg | 60 % |
Vitamin B3 (niacin) | 227a | 4,8 mg | |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 227a | 0,17 mg | 9 % |
Vitamin B9 (folat) | 227a | 180 µg | 56 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 227a | 8,1 µg | 202 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 227a | 77 mg | 73 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 227a | 7 mg | 0 % |
Kalium (K) | 227a | 140 mg | 4 % |
Natrium (Na) | 116c | 600 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,5 g | |
Fosfor (P) | 227a | 150 mg | 23 % |
Magnesium (Mg) | 227a | 10 mg | 3 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 227a | 6 mg | 54 % |
Kobber (Cu) | 227a | 0,35 mg | 38 % |
Sink (Zn) | 227a | 2,9 mg | 20 % |
Selen (Se) | 227a | 22 µg | 25 % |
Jod (I) | 227a | 2 µg | 1 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0221 | Sausage or luncheon meat (US CFR) |
A0798 | Sausage or similar meat product (EUROFIR) |
B1136 | Swine |
C0176 | Liver |
E0144 | Semisolid |
F0014 | Fully heat-treated |
G0005 | Baked or roasted |
H0151 | Spice or herb added |
H0191 | Meat added |
H0262 | Animal fat or oil added |
J0131 | Preserved by chilling |
K0003 | No packing medium used |
M0182 | Aluminum container |
M0213 | Box |
N0041 | Metal |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |