Leverpostei, grov, dansk, Stryhns
Energi i 100 g
Per 100 g
1 025 kJ (247 kcal)
1 025 kJ (247 kcal)
Porsjonsstørrelse:
| Karbohydrat | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| Stivelse | 116a | 6,6 g |
| Sukkerarter | 116a | 3,2 g |
| Sukker, tilsatt | 116a | 0 g |
| Sukker, fritt | 331 | 0 g |
| Fett | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| Mettede fettsyrer | MI0208 | 1,8 g |
| Transfettsyrer | 116a | 0 g |
| Enumettede fettsyrer | MI0210 | 8,2 g |
| Flerumettede fettsyrer | MI0212 | 7,5 g |
| Omega-3 | 116a | 0,9 g |
| Omega-6 | 116a | 6,6 g |
| Kolesterol | 116a | 94 mg |
| Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| C12:0 (laurinsyre) | 116a | 0 g |
| C14:0 (myristinsyre) | 116a | 0 g |
| C16:0 (palmitinsyre) | 116a | 1 g |
| C18:0 (stearinsyre) | 116a | 0,6 g |
| Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 116a | 0 g |
| C18:1 sum (oljesyre) | 116a | 7,9 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Vitamin A (RAE) | MI0325 | 3 144 µg-RE | |
| Vitamin A (RE) | MI0322 | 3 144 µg-RE | 419 % |
| Betakaroten | 116a | 5 µg | |
| Retinol | 116a | 3 144 µg | |
| Vitamin D | 116a | 4,6 µg | 46 % |
| Vitamin E | 116a | 2,3 mg-ATE | 19 % |
| Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Vitamin B1 (tiamin) | 116a | 0,14 mg | 10 % |
| Vitamin B2 (riboflavin) | 116a | 0,93 mg | 58 % |
| Vitamin B3 (niacin) | 116a | 4,3 mg | |
| Niacinekvivalenter | MI0421 | 6,2 mg | 30 % |
| Vitamin B6 (pyridoksin) | 116a | 0,14 mg | 7 % |
| Vitamin B9 (folat) | 116a | 224 µg | 70 % |
| Vitamin B12 (kobalamin) | 116a | 6,8 µg | 170 % |
| Vitamin C (askorbinsyre) | 116a | 35 mg | 33 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Kalsium (Ca) | 116a | 10 mg | 0 % |
| Kalium (K) | 116a | 147 mg | 4 % |
| Natrium (Na) | 116a | 590 mg | |
| Salt (NaCl) | MI0120 | 1,5 g | |
| Fosfor (P) | 116a | 141 mg | 22 % |
| Magnesium (Mg) | 116a | 11 mg | 3 % |
| Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Jern (Fe) | 116a | 7 mg | 63 % |
| Kobber (Cu) | 116a | 0,3 mg | 33 % |
| Sink (Zn) | 116a | 2,8 mg | 20 % |
| Selen (Se) | 116a | 20 µg | 23 % |
| Jod (I) | 116a | 4 µg | 2 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
| LanguaL | Klassifisering |
|---|---|
| A0221 | Sausage or luncheon meat (US CFR) |
| A0798 | Sausage or similar meat product (EUROFIR) |
| B1136 | Swine |
| C0176 | Liver |
| E0144 | Semisolid |
| F0014 | Fully heat-treated |
| G0005 | Baked or roasted |
| H0151 | Spice or herb added |
| H0191 | Meat added |
| H0262 | Animal fat or oil added |
| J0131 | Preserved by chilling |
| K0003 | No packing medium used |
| M0182 | Aluminum container |
| M0213 | Box |
| N0041 | Metal |
| P0024 | Human consumer, no age specification |
| Z0112 | Food industry prepared |