Sjokolade, med mintfyll, After Eight

Energi i 100 g

1 713 kJ (404 kcal)

Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Karbohydrat: 88,1 g
Vann: 5 g
Fett: 4,6 g
Protein: 2,6 g
Energiinnhold
Karbohydrat: 87 E%
Fett: 10 E%
Protein: 3 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 1 713 kJ (404 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
Fett400f4,6 g9%
Karbohydrat2088,1 g87%
Kostfiber400f0 g0%
Protein400f2,6 g2%
Alkohol500 g0%
VannMI01425 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
Stivelse10
Sukkerarter400f68,9 g
Sukker, tilsatt10

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin AMI03250 µg-RE0 %
Betakaroten400f0 µg
Retinol400f0 µg
Vitamin D400f0 µg0 %
Vitamin E400f0,2 mg-ATE1 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)400f0,02 mg1 %
Vitamin B2 (riboflavin)400f0,03 mg1 %
Vitamin B3 (niacin)400f0,3 mg
Vitamin B6 (pyridoksin)400f0,02 mg1 %
Vitamin B9 (folat)400f5 µg1 %
Vitamin B12 (kobalamin)400f0 µg0 %
Vitamin C (askorbinsyre)400f0 mg0 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)400f19 mg1 %
Kalium (K)400f184 mg5 %
Natrium (Na)400f3 mg
Salt (NaCl)MI01200 g
Fosfor (P)400f77 mg12 %
Magnesium (Mg)400f51 mg17 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)400f2 mg18 %
Kobber (Cu)10
Sink (Zn)400f0,8 mg5 %
Selen (Se)400f0 µg0 %
Jod (I)3251 µg0 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0272Cacao or chocolate product (US CFR)
A0839Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B1012Sugar-producing plant
C0210Sucrose
E0147Whole, shape achieved by forming
F0003Not heat-treated
G0003Cooking method not applicable
H0136Sugar or sugar syrup added
H0229Flavoring, spice or herb added, natural
H0231Chocolate or cocoa added
H0263Vegetable fat or oil added
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0159Paperboard or paper container
M0213Box
N0039Paper or paperboard
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400f
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17.
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: