Sjokolade, med gelé og marsipan, Troika
Energi i 100 g
Per 100 g
1 866 kJ (445 kcal)
1 866 kJ (445 kcal)
Porsjonsstørrelse:
| Karbohydrat | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| Stivelse | 331 | 7 g |
| Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 58,6 g |
| Sukker, tilsatt | 331 | 55 g |
| Sukker, fritt | 331 | 55 g |
| Fett | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| Mettede fettsyrer | 207 | 8,4 g |
| Transfettsyrer | 207 | 0,1 g |
| Enumettede fettsyrer | 207 | 6,8 g |
| Flerumettede fettsyrer | 207 | 1,5 g |
| Omega-3 | 73c | 0 g |
| Omega-6 | 74c | 1,5 g |
| Kolesterol | 207 | 2 mg |
| Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| C12:0 (laurinsyre) | 207 | 0 g |
| C14:0 (myristinsyre) | 207 | 0,1 g |
| C16:0 (palmitinsyre) | 207 | 4,9 g |
| C18:0 (stearinsyre) | 207 | 3,3 g |
| Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
|---|---|---|
| C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 207 | 0,1 g |
| C18:1 sum (oljesyre) | 207 | 6,7 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Vitamin A (RAE) | MI0325 | 0 µg-RE | |
| Vitamin A (RE) | MI0322 | 0 µg-RE | 0 % |
| Betakaroten | 60a | 0 µg | |
| Retinol | 60a | 0 µg | |
| Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
| Vitamin E | 207 | 1,9 mg-ATE | 15 % |
| Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Vitamin B1 (tiamin) | 207 | 0,05 mg | 3 % |
| Vitamin B2 (riboflavin) | 20 | 0,19 mg | 11 % |
| Vitamin B3 (niacin) | 207 | 0,5 mg | |
| Niacinekvivalenter | MI0421 | 1,1 mg | 5 % |
| Vitamin B6 (pyridoksin) | 207 | 0,02 mg | 1 % |
| Vitamin B9 (folat) | 207 | 7 µg | 2 % |
| Vitamin B12 (kobalamin) | 207 | 0,2 µg | 5 % |
| Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
| Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Kalsium (Ca) | 207 | 56 mg | 4 % |
| Kalium (K) | 207 | 178 mg | 5 % |
| Natrium (Na) | 207 | 29 mg | |
| Salt (NaCl) | MI0120 | 0,1 g | |
| Fosfor (P) | 207 | 118 mg | 18 % |
| Magnesium (Mg) | 207 | 49 mg | 16 % |
| Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
|---|---|---|---|
| Jern (Fe) | 207 | 2,2 mg | 20 % |
| Kobber (Cu) | 207 | 0,34 mg | 37 % |
| Sink (Zn) | 207 | 0,7 mg | 5 % |
| Selen (Se) | 60a | 0 µg | 0 % |
| Jod (I) | 325 | 3 µg | 2 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
| LanguaL | Klassifisering |
|---|---|
| A0272 | Cacao or chocolate product (US CFR) |
| A0839 | Chocolate or chocolate product (EUROFIR) |
| B1012 | Sugar-producing plant |
| C0108 | Sugar |
| E0140 | Whole, shape achieved by forming, thickness 0 3-1 5 cm |
| F0018 | Partially heat-treated |
| G0003 | Cooking method not applicable |
| H0150 | Color added |
| H0151 | Spice or herb added |
| H0184 | Milk added |
| H0231 | Chocolate or cocoa added |
| H0263 | Vegetable fat or oil added |
| H0280 | Sugar syrup or sugar syrup solids added |
| H0408 | Agar added |
| J0100 | Preserved by adding chemicals |
| K0003 | No packing medium used |
| M0001 | Container or wrapping not known |
| N0001 | Food contact surface not known |
| P0024 | Human consumer, no age specification |
| Z0112 | Food industry prepared |